Hulp op afstand

kwakman automatisering boei 2016

Klik het icoon voor hulp

  • Kwakman Automatisering, uw IT partner!
  • Kwakman Automatisering, uw VoIP specialist!
  • Kwakman Automatisering, Audio en Video samen met IT!

Kwakman Automatisering, uw VoIP specialist!

VoIP (Voice over Internet Protocol) is de moderne variant van het huidige bellen via een ISDN of analoge lijn. Bij VoIP gaat alle telefonie-verkeer via het internet. De kwaliteit van gesprekken is daardoor stukken hoger dan bij de traditionele technieken. De voorwaarden die hieraan gesteld worden is dan wel het gebruik van de juiste apparatuur en internetverbinding(en). Dit kan Kwakman Automatisering voor u verzorgen.

Ook de bereikbaarheid kan een stuk vergroot worden door middel van VoIP techniek. Kwakman Automatisering levert en installeert VoIP telefooncentrales van het merk Astergate, welke voorzien zijn van zeer geavanceerde mogelijkheden. Voor het telefonie-abonnement werkt Kwakman Automatisering samen met SpeakUp, een zeer betrouwbare VoIP provider.

Omdat VoIP vooral door bedrijven wordt aangeboden onder het mom van "kostenbesparend", zijn hier ook veel problemen mee. Dit is vaak te wijten aan de keuze van apparatuur, het niet goed inrichten van de router of een provider die een kwalitatief mindere dienst levert. Als u dit soort problemen reeds ondervindt, kunnen wij u helpen om toch een betrouwbaar systeem te creëren.


X2COM

Als partner van X2com levert en installeert Kwakman Automatisering innovatieve, betrouwbare en kostenbesparende telefonie- en/of breedbandoplossingen. Een overstap naar bovenstaande diensten verloopt snel en gemakkelijk, zonder dat u er iets van merkt. Wij nemen u alles uit handen, van beheer tot installatie. Wacht niet langer en neem contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen!

X2VoIP

X2VoIP houdt simpel gezegd in dat er gebeld wordt via een internetverbinding. X2VoIP kan eenvoudig worden ingezet zonder grote verandering aan te brengen in de huidige situatie. Meestal kunt u uw bestaande telefooncentrale en toestellen blijven gebruiken en is de verbinding waarover u belt en gebeld wordt het enige dat voor u verandert. Omdat een goede telefonie-oplossing ook moeiteloos mee moet kunnen groeien met uw organisatie is X2VoIP flexibel en schaalbaar. Er zit geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.

X2desk

Op basis van ervaringen van eindgebruikers binnen zowel kleine als grote organisaties is de virtuele telefooncentrale X2desk ontwikkeld. X2desk is niet alleen zeer compleet, maar vooral erg gebruiksvriendelijk. Met X2desk kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale. U zult voortaan een moderne digitale telefooncentrale van X2com gebruiken. Wanneer u X2desk gebruikt, heeft u slechts een verbinding met het internet nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen.  
Omdat X2desk een dynamische oplossing is, bent u automatisch verzekerd van de nieuwste X2desk functies en de beste techniek om al het telefoonverkeer optimaal te beheren. Dit levert naast een flinke besparing ook de garantie van maximale bereikbaarheid op.

X2mobile

X2mobile heeft de mogelijkheid om mobiele en vaste telefonie te integreren, waarbij al het telefoonverkeer via één centrale verloopt. In combinatie met X2desk beschikt u over een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie. Niet alleen de vaste toestellen zijn via interne nummers bereikbaar, met X2mobile geldt dit ook voor mobiele toestellen. Bovendien leveren de gebruiksfuncties ook nog eens veel gemak, flexibiliteit en tijdwinst op, bijvoorbeeld als uw medewerkers thuiswerken.

X2connect

X2connect staat voor onze internetverbindingen op basis van xDSL, glasvezel (fiber) en straalverbindingen. Het is de basis om diensten van hoge kwaliteit te leveren die 24/7 beschikbaar moeten zijn. Naast het internetverkeer zal, indien van toepassing, ook uw telefonie gebruik gaan maken van deze verbinding. Door een slimme techniek kunnen telefoonverkeer (spraak) en internetverkeer (data) over dezelfde verbinding lopen, waardoor een X2connect verbinding maximale zekerheid oplevert voor wat betreft continuïteit.


Bekijk hier de algemene dienstenbrochure van X2com

X2com label certified DEF